در آستانه “هفته جهانی ناشنوایی” صورت پذیرفت:
انعقاد تفاهمنامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و بنیاد “بخشش” در خصوص کارآفرینی و اشتغال جامعه ناشنوایان
برای نخستین بار و در آستانه هفته جهانی ناشنوایی، تفاهمنامه همکاری بین معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی و بنیاد خیریه شنوایی بخشی شفا “بخشش” با هدف کارآفرینی و ایجاد بسترهای اشتغالزایی ناشنوایانِ مستعد به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ” بخشش”، در نشستی که به همین منظور و با حضور دکتر غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی، دکتر ابراهیمی رومنجان مدیر کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی، دکتر محمد اجل لوییان، مدیر عامل، اسکندری معاون فناوری اطلاعات، خانم دکتر آذری، مدیر کارگروه کارآفرینی و قربانی مدیر روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد “بخشش” و مدیران و کارشناسان مربوطه برگزار گردید، دکتر غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با ابراز خرسندی از انعقاد قرارداد همکاری با بنیاد “بخشش” اظهار داشت: جهاد دانشگاهی ظرفیتهای خوبی دارد و این مؤسسه بهعنوان بخش خصوصی میتواند از ظرفیتها و توانمندیهای کارآفرینیِ خدمات مختلف و نیز ظرفیتهای خیرین استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است افزود: خوشحالیم که ورود جهاد دانشگاهی در حوزه امور خیر و اشتغال کار خود را با یک مؤسسه خیریة تخصصی در حوزه سلامت آغاز میکند.
دکتر ابراهیمی رومنجان، مدیر کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی، از ارائه یک الگو و مدل جدید برای همکاری با مؤسسات، و بخش خصوصی و خیرین خبر داد و خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی تجارب خوبی در حوزه اشتغال، آموزش و کارآفرینی دارد و میتواند در توسعه کسبوکارهای خرد و خانگی و غیره به کمک بخش خصوصی بیاید.
وی در ادامه با اشاره به تجارب و مأموریتها و مسئولیتهای خوب این نهاد گفت: پرداختن به مسئولیت اجتماعی و فعالیتهای خیریهای میتواند به بستر خوب همکاری جهاد دانشگاهی و مؤسسات و مراکز خیریه تبدیل شود.
دکتر محمد اجل لوییان، مدیر عامل بنیاد خیریه شنوایی بخشی شفا (بخشش) نیز در این مراسم با اشاره به توانمندیها و اعتبار جهاد دانشگاهی گفت: در بسیاری از زمینهها، جامعه معلولان مشکلات متعددی دارند و ما انتظار داریم بتوانیم با همکاری جهاد دانشگاهی برخی از این مشکلات بهویژه در حوزه کارآفرینی و نیز مسائل اجتماعی و فرهنگی را در حوزه ناشنوایی برطرف کنیم.
وی از جهاد دانشگاهی و همکاران معاونت آموزش و کارآفرینی خواست تا جامعه هدف این مؤسسه را در حوزههای مختلف یاری نمایند.
در ادامه خانم دکتر آذری رئیس کارگروه کارآفرینی و اشتغال این بنیاد نیز با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی نهاد علمی و فرهنگی و کارآفرینی است گفت: جامعه هدف ما در همه استانها نیاز به آموزش و مهارتآموزی دارند و جهاد میتواند در همه استانها پیشرو این امر مهم باشد.
اسکندری معاون پشتیبانی و فناوری اطلاعات “بخشش” نیز ضمن برشمردن سرفصلها و وظایف و اهداف اولیة این بنیاد در حوزههای کاشت، تأمین قطعات و پشتیبانیهای پس از کاشت، توانبخشی، بروز سازی دستگاههای پروتز و….خاطر نشان کرد: دو موضوع برای “بخشش” جزو اهداف استراتژیک و ماندگار و حیات آفرین محسوب میشود، یکی موضوع پیشگیری ژنتیک و دیگری توسعه همکاریهای آموزشی، مهارتآموزی و اشتغال که امیدواریم با مدد الهی، همت و تلاش و مدیریت دو سویه و حمایت خیرین عزیز در این زمینه نیز به توفیقات مهمی نائل آییم.
همچنین قربانی، مدیر روابط عمومی“بخشش” نیز به موضوع کلیدی و مهم مستندسازی این رخداد مهم اشاره و تأکید نمود.
شایانذکر است، مفاد این قرارداد عبارت است از: پژوهش و مطالعات در زمینه آموزش، مشاوره، توانمندسازی و اتصال به بازار در زمینه مشاغل خرد، کوچک و خانگی برای تعداد حداقل ۱۶۰ نفر از جامعه هدف (ناشنوایان، کمشنوایان و کاشت حلزون شدگان) در استانهای: آذربایجان غربی، گلستان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، لرستان، ایلام و هرمزگان.