مدیرعامل “بخشش” در جمع هم اندیشان، نخبگان، کارآفرینان و خیرین سیستان و بلوچستان
بطور جدّ در صدد هستیم توانبخشی مرکز کاشت حلزون شنوایی را در استان سیستان و بلوچستان ایجاد کنیم
نشست هم اندیشی نخبگان، کارآفرینان و خیرین سیستان و بلوچستانى مقیم تهران، به همت انجمن فرهنگی سیستان و بلوچستاني هاى مقیم مرکز در خرداد ماه سال جاری با حضور استاندار سيستان و بلوچستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی بنیاد “بخشش” این نشست که با حضور استاندار، نخبگان، خیرین، کار آفرینان، مسئولین، موسسات خیریه و مدیران نهادهای اقتصادی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد، حاضرین در خصوص تعامل و همفکری در بخش های مختلف محرومیت زدایی، به ویژه حوزه سلامت به همفکری و هم افزایی پرداختند.
در این نشست دکتر واعظ مهدوی مدیرعامل سابق صندوق بیمه عشایر و یکی تلاشگران بخش اقتصادی و اجتماعی و از خیرین نام آشنای کشور، دکتر اجل لوئیان، مدیرعامل“بخشش”، دکتر طباطبایی، فعال حوزه سلامت، آقای اعتصام، فعال حوزه آموزش و پرورش، دکتر مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مهندس ادیب زاده، مدیرعامل مجموعه اقتصادی تحفه، مهندس احسان فر مدیرعامل همگامان توسعه استان سیستان و بلوچستان و کارآفرین برتر استان، دکتر مزاری، فعال حوزه اقتصادی و توسعه استان و تعدادی از کارآفرینان و خیرین استان سخنرانی کردند.
دکتر اجل لوئیان ضمن ارائه گزارشی از فعالیتها و رسالتهای “بخشش” به فلسفه وجودی این مجموعه مردم نهاد اشاره نموده و گفت: گروه جهادی “بخشش” به زودی در سیستان و بلوچستان در دو شهر زاهدان و ایرانشهر به کمک ناشنوایان می آید و تا زمان ورود خیرین استان به حوزه کمک به این موضوع حیاتی در استان سیستان و بلوچستان حضور خواهد داشت.
وی افزود، ما پروژه ای را در ایلام و در اسفندماه به صورت جهادی و با مشارکت مرکز کاشت خوزستان و دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام برای کودکان ناشنوا انجام داده ایم بگونه ای که در این ماموریت موفق شدیم غربالگری برای قریب به 400 کودک و بزرگسال را طی یک روز به انجام برسانیم که البته طرح موفقی بوده است و امیدواریم بتوانیم به زودی این شیوه را در استان های هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد و سیستان و بلوچستان نیز با موفقیت انجام دهیم.
مدیر عامل بنیاد “بخشش” ضمن اعلام این مطلب گفت، اگر ما پشتیبانی استاندار محترم، دانشگاه علوم پزشکی و خیرین نیک اندیش استان را داشته باشیم قطعا قادر خواهیم بود موضوع ناشنوایی و شنوایی بخشی را با مدیریت بهینه در استان سیستان و بلوچستان در دستور کار “بخشش” قرارداده و سامان دهی نمائیم.
اجل لوئیان ضمن بیان این نکته که اگر نتوانیم کودکان ناشنوا را به موقع درمان کنیم، می بایست هزینه های بسیار سنگین تری را طی سال های آینده متحمل شویم، اظهار داشت:
در سال های 96 و 97 به طور میانگین 40 نفر بیمار سیستان و بلوچستانی در کشور کاشت حلزونی شده اند که “بخشش” این توفیق را داشته است که از سال 95 تاکنون 50 نفر را در مرحله کاشت و تعداد 27 نفر را در زمینه پس از کاشت پشتیبانی نماید.
دکتر اجل لوئیان ضمن تاکید بر این مطلب که “بخشش” به کمک دولت آمده است و به خواست خدا و در کنار دولت خواهد توانست معضل ناشنوایی در سیستان و بلوچستان را حل کند گفت، در سیستان و بلوچستان مرکز کاشت حلزون شنوایی وجود ندارد و این در حالی است که این استان واقعا نیازمند داشتن چنین مرکزی است و ما به اتفاق چند تن از متخصصین کاشت حلزون شنوایی کشور آمادگی کمک به این موضوع را با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان در استان داشته و البته پیگیری هایی را نیز در این خصوص داشته ایم.
در ادامه این اجلاس مهندس موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان به ایراد سخنرانی پرداخته و آمادگی استان را برای حمایت از فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و به ویژه امور خیریه اعلام نمود
وی افزود اگر نهاد ها و بنگاه های اقتصادی و سمن های اجتماعی فکر عاجل و جدّی برای استان نکنند مرگ زودرس استان را فرا خواهد گرفت.
استاندار سیستان و بلوچستان ضمن بیان این نکته که، توسعه پایدار مستلزم حضور و برنامه ریزی دولت و نهادهای خیریه ای و سمن ها و هماهنگی این نهادها در استان است به نکات مهم زیر اشاره نمود:
- ضرورت متوازن سازی و یکپارچه سازی خدمات در استان
- ترمیم فاصله زیاد میانگین شاخص های توسعه استان با میانگین کشوری
- ضرورت اجرایی شدن نقشه راه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در استان
- ضرورت توجه به پروژه های ملی و فراملی و تسهیل سرمایه گزاری و حضور صاحبان سرمایه و نهادها و سمن های مسئولیت پذیر در استان
وی در پایان از حضور ارزشمند نهادهای خیریه ای مردم نهاد در استان و از جمله “بخشش” تشکر و تقدیر نمود
لازم به ذکر است که در این اجلاس بسته هایی از فعالیت ها و نشریات معرفی “بخشش” در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته که مورد استقبال حاضرین واقع شد.